Un parlamentar celebru, făcut ţăndări de un sindicat din CEO

Sindicatul Liber EMC Roşia îi dă o replică dură deputatului de Gorj, Dan Vâlceanu, după ce acesta a vorbit în termeni critici despre unii lideri de sindicat din CEO care i-ar face o adevărată „Cântare a României” lui Sorin Boza, managerul companiei. Acum sindicatele vorbesc despre interesele pe care le are Vâlceanu la companie, respectiv o pădurice deţinută de familia Vâlceanu la Roşia care ar urma să blocheze activitatea excavatoarelor. Un excavator ar fi deja blocat.

„În aceste fotografii puteți observa păduricea sau mai bine zis, pâlcul de copaci din Fărcășești, Cariera Roșia, pădurice pentru care domnul deputat Dan Vîlceanu, cere la schimb de la C.E.Oltenia, 4 loturi de case in Tg-Jiu.
Din această cauză Cariera Roșia, are 1 excavator blocat si va avea cel puțin 5 excavatoare blocate in viitorul apropiat. Oare știe domnul Vilceanu ca CE Oltenia trebuie să suporte cheltuieli enorme, pentru a ocoli aceasta pădurice?

Îl întrebăm public pe domnul deputat din Parlamemtul României, domnul președinte PNL Gorj, Dan Vîlceanu, oare câte echipamente de lucru s-ar fi putut cumpara , câte piese de schimb, sau câte salarii ar fi putut creste, în locul cheltuielilor enorme pe care a fost nevoită să le suporte compania, cu blocajul făcut de păduricea dumnealui !?”, potrivit unei postări a Sindicatului Liber EMC Roşia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com