Firma care vrea să ia locul societăţii ARTEGO la CEO este din Polonia

Lucrurile încep să se lege, după ce liberalul Gheorghe Pecingină a sesizat că CEO ar vrea să scoată SC ARTEGO de la o licitaţie. În urmă cu aproximativ o lună Daniel Antonie a mers în Polonia, unde se pare că a avut loc discuţii cu reprezentanţii unei firme de acolo pentru a participa la licitaţia pentru benzile transportoare de la CEO. Suspiciuni au apărut în momentul în care, din caietul de sarcini a fost scoasă condiţia ca firmele să aibă capacitate de colectare a deşeurilor. Iniţial caietul de sarcini a fost făcut cu această prevedere, dar ulterior a fost scoasă. Caietul de sarcini a fost făcu de Bosnari şi Chirculescu.

Compania care ar fi interesată să aibă contracte la Tîrgu Jiu ar fi FAMUR, societate despre care presa locală a mai scris în urmă cu doi ani că vrea să investească la Tîrgu Jiu. ARTEGO este singura societate din ţară care face benzi transportoare

One thought on “Firma care vrea să ia locul societăţii ARTEGO la CEO este din Polonia

  • 16 noiembrie 2017 la 15:35
    Legătură permanentă

    o sa se inchida si Artego si am mai rezolvat o problema! Felicitari conducerii CEO! Cand n-o mai fi Artego o sa vedem noi preturi la covorul de banda……. Sper ca Boz& comp. le va vedea de la Jilava!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com