Sistemele de alarmare la incendiu din termocentralele CEO trebuie reparate de urgenţă

Complexul Energetic Oltenia a alocat fondurile necesare pentru reparaţia în regim de urgenţă a sistemelor de alarmare contra incendiilor de la trei termocentrale din subordine. Este vorba Sucursala Electrocentrale de la Rovinari, Sucursala Electrocentrale Craiova II şi Sucursala Electrocentrale Işalniţa. La termocentralele CEO au avut loc în trecut incendii şi orice intervenţie depinde de cât de rapid se face alarmarea şi transmiterea informaţiilor.

Licitaţie pe 11 octombrie

„Service de reparare si intretinere a sistemului de alarmare, de detectie si semnalizare incendiu”: –            LOT 1 – pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari; –   LOT 2 – pentru Sucursala Electrocentrale Craiova II; – LOT 3 – pentru Sucursala Electrocentrale Işalnița

Tip anunt: Achizitii

Cod CPV:      50413200-5 – Servicii de reparare şi de întreţinere a echipamentului de stingere a incendiilor

Descriere scurta:      „Service de reparare si intretinere a sistemului de alarmare, de detectie si semnalizare incendiu”: – LOT 1 – pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari; –       LOT 2 – pentru Sucursala Electrocentrale Craiova II; – LOT 3 – pentru Sucursala Electrocentrale Işalnița”, potrivit SEAP.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com