Cea mai dură reacţie a social-democraţilor la adresa lui Romanescu. PSD şi-a înfipt din nou colţii în gâtul primarului!

PSD Gorj a profitat de ingenuitatea lui Marcel Romanescu, primar de Târgu Jiu, şi l-a atacat frontal pe tema declaraţiei privind ocuparea postului de manager public de un coleg de partid. Este vorba de Virgil Drăguşin, director în Direcţia Agricolă, despre care Romanescu a spus că şi-l doreşte manager public la Târgu Jiu:

„Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a scăpat porumbelul. Aseară, într-o emisiune tv, la un post local de televiziune a spus, în direct, că și-ar dori pentru funcția de city manager/administrator public al Primăriei Târgu-Jiu pe colegul său de partid, liberalul Virgil Drăgușin. Romanescu începe să-și arate adevărata față, își bate joc de târgujieni crezându-i , cel mai probabil, proști. Declarațiile pe care le face public, nu au nimic în comun cu ceea ce gândește. Joacă un teatru ieftin pus la cale în cel mai mic amănunt. Discursurile în spațiul public pe care le-a avut cum că dorește un om capabil, care să cunoască administrație, au fost doar pentru a poza într-un om curat, dar realitatea este alta. Ține cu tot dinadinsul să creeze postul de administrator public pe care vrea să îl ofere, pe tavă, colegului de partid, liberalului Virgil Drăgușin. În acest fel, blochează accesul oricărui târgujian de a participa la concurs”, se menţionează în comunictul PSD Gorj.

Pesediştii profită de slăbiciunile lui Romanescu

„Consilierii municipali ai PSD Gorj s-au opus acestui proiect pentru că au înțeles, de la bun început, acest demers al primarului liberal. Acum, cetățenii din Târgu Jiu vor putea, singuri, să vadă adevărata față a primarului liberal, care consideră primăria, propria-i moșie angajând când vrea pe oricine vrea.În atragem atenția primarului Romanescu că toți consilierii municipali ai PSD Gorj nu vor să participe la această piesă de teatru pusă în scenă la ședințele PNL. Biroul de presă al PSD Gorj”, potrivit unui comunicat de presă al PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com