Cârciumaru s-a autodenunţat din greşeală

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, s-a autodenunţat ieri involuntar la o şedinţă politică a PSD Gorj. Senatorul a participat la o conferinţă de presă, alături de greii partidului, unde şi-a dat cu părerea despre cum ar trebui să conducă primăria edilul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Cârciumaru a lăsat să se înţeleagă faptul că nu e încântat că asupra sa s-au abătut în ultima vreme puhoaie de critici şi a dat ezemplul(sic!) unora cărora le-a angajat nevestele şi fiicele în primărie şi care, între timp, au uitat favorul. Pentru că a fost un favor şi beneficiarii ar fi trebuit să tacă şi să nu mai critice. Dar senatorul şi-a dat seama finalmente că a emis păsărica pe aparatul bucofonator şi a revenit, spunând că le-a angajat, prin concurs, pe respectivele dudui.

Unde eşti tu Freud…

Deci prin concurs, deci a picat autodenunţul… Acum ar trebui să vină povestea cu gura păcătosului, dar nu are rost, pentru că Florin Cârciumaru are nevoie de ceva psihanaliză, să nu mai vorbească subconştientul fără filtrul raţiunii beneficiarului.

Şi, oricum, dacă nu spunea că le-a angajat fiicele şi nevestele prin concurs nu se sesiza nimeni de pe la parchet şi de pe la poliţie, ca în ultimii 17 ani. Senatorul are oricum imunitate şi s-a născut sub zodia norocului din punct de vedere penal şi al serviciilor. Cel puţin în zona Olteniei Cârciumaru nu va avea probleme vreodată, cât va fi în viaţă. După ridicarea la ceruri poate s-or găsi nişte nesimţiţi să-l pomenească de rău. Aşa că e important, domnule senator, că tace exact cine trebuie, nu că latră fără efect vreun nepot sau amic cu amanta sau fiica încadrată de matale, la primărie. Ai dracu de nomenclaturişti liberi!

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com