Frământări mari la CEO! Ion Ruşeţ l-a trădat pe Sorin Boza

La Complexul Energetic Oltenia se reorganizează taberele. Dacă până acum părea că managerul Sorin Boza ţine în mână sindicatele, acum lucrurile încep să se schimbe. Primele trădări vin din partea directorului Ion Ruşeţ, iar dintre sindicate, SMEO este cel care începe să critice conducerea. Astfel, a început o mişcare prin care se doreşte înlăturarea de la conducerea companiei a lui Sorin Boza.

Ion Ruşeţ ar putea fi schimbat din funcţia pe care o ocupă în acest moment, de director al Departamentului Administrativ, pentru că a avut mai multe întâlniri cu liderul de sindicat Gabriel Căldăruşe, dar şi cu oameni din tabăra lui Laurenţiu Ciurel. Surse din companie spun că Sorin Boza a aflat şi acum vrea să îl înlăture. Dacă acest lucru se va întâmpla, Ruşeţ are deja pregătit un post în mişcarea sindicală. Este membru SMEO, iar de curând a fost înfiinţat postul de preşedinte executiv al sindicatului, unde ar urma să ajungă Ruşeţ.

Se urmăreşte schimbarea lui Boza?

Scopul acestor întâlniri ar fi de a-l schimba pe Sorin Boza din funcţie, aşa cum îşi doreşte PSD de mai mult timp. Şi în şedinţele de directorat sunt schimbări. Până acum Boza avea asigurată majoritatea la vot, cu ajutorul lui Daniel Antonie, lucru care nu s- ar mai întâmpla. Aceleaşi surse ne spun că dacă va fi posibilă schimbarea lui Boza, PSD ia în calcul ca în locul lui să îl pună pe Daniel Antonie, aceasta fiind varianta cea mai simplă, fiind deja în directorat.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com