Rotaru a ajuns subiect de glume în oraş. Doamnele din Târgu Jiu vor să îşi facă manichiura şi pedichiura la Direcţia de Patrimoniu

Marian Rotaru a făcut instituţia de râs cu apucăturile sale. Exact ca primarul pe plantaţie, Rotaru a ajuns la concluzia că este tot la Primăria Leleşti, departe de lumea dezlănţuită şi unde sunt puţini salariaţi şi unde nimeni nu vorbeşte. Ei bine, şeful de România şi mai ales cel din mediul rural sau cel obişnuit să lucreze la stat are în reflex utilizarea subalternului în scop personal, la cumpărat ţigări, la sapă, cules de porumbi, condus maşina sau la pedichiură, de exemplu.

A fost cazul lui Marian Rotaru care a aflat şi el la sosirea în Direcţia Publică de Patrimoniu, cu mult ajutor din partea politicului, că are una bucată femeie de serviciu cu expertiză şi în alte domenii de activitate. Şi nu era vorba de managementul măturii, ci în servicii de pedichiură. Adică să ai o asemenea bunăciune profesională ca subalteră şi să pleci acasă cu unghiile neforjate? Păi e păcat de Dumnezeu să nu profiţi, mai ales când eşti şef la stat, cu proptele politice.

Problema este că a ajuns de râsul lumii Marian Rotaru. Unele doamne din Târg se dau de ceasul morţii să facă rost de numărul de mobil al lui Rotărel, să îşi facă şi ele programare la pedichiură. Altele vor să îşi tuneze freza, altele unghiile de la mâini. Rotaru a deschis o mină de aur şi ar putea să mai introducă un obiect de activitate la Direcţia Publică de Patrimoniu. Nu. Nu este vorba de servicii de cosmetică, ci de cum să te faci de râsul lumii şi să nu păţeşti nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com