Verdict: Aleşii locali din Târgu Jiu se vor certa încă doi ani pe parcările din viitor

Aleşii locali din Târgu Jiu nu şi-au mai spălat joi rufele în public, iar mizeria nu a mai ieşit decât în parte la suprafaţă. În şedinţa comisiilor de specialitate a fost analizată punct cu punct ordinea de zi a şedinţei de pe 25 iulie, iar la un moment dat dicuţiile păreau chiar decente. Până în momentul în care s-a ajuns la eterna problemă a parcărilor din oraş. Adică a viitoarelor parcări.

Se tot învârt în jurul cozii

Scandalul este pe cine are de câştigat şi cine are de pierdut de pe urma parcării de la Rodna. Dacă sunt grupuri de interese, dacă sunt aleşi locali cu interese, dacă e mai bine să fie administrată de primărie, dacă e mai bine de un privat şi aşa mai departe. În cele din urmă, după dezbateri sterile, s-a propus ca în următoarele 45 de zile să fie primite proiecte cu privire la realizarea unei parcări moderne la Rodna. Inclusiv primăria este aşteptată să depună un proiect. Proiectele vor fi analizate de comisii de specialitate în care vor fi prezenţi politicieni de la toate partidele, adică aleşi locali. Probleme sunt şi cu parcarea de la Super 2000 care ba se face, ba nu se face. Ba nu vor cetăţenii din zonă, ba nu o să vină banii din PNDL 2, ba se va face de un întreprinzător privat.

Cele mai multe energii se consumă însă în jurul parcării de la Rodna. S-a propus inclusiv ca primăria să o administreze 6 luni pentru a se vedea dacă se descurcă sau dacă este o acivitate profitabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com