Vax analize şi decapitări de şefi! Poliţia Locală o duce mai bine pe vremea lui Romanescu – primăria le cumpără 6 maşini noi!

Nu mai e loc de analize profunde şi de decapitări de şefi la Poliţia Locală Târgu Jiu. Edilul Marcel Romanescu promitea analiize şi înlocuiri de şefi în primărie şi în instituţii, în cazul în care se va impune acest lucru. La Poliţia Locală probabil că nu se mai impune acest lucru, în ciuda prestaţiei din ultimii ani şi a gafelor făcute, cel puţin în relaţia cu turiştii din Parcul Central. În loc de analize, Primăria Târgu Jiu a decis să le ofere cadou şefilor Poliţiei Locale nu mai puţin de 6 maşini noi.

Licitaţie pe 5 septembrie.Buget de 146,214.00 RON

Pentru cumpărarea maşinilor care vor fi livrate la sediul Poliţiei Locale a fost alocată suma de 146,214.00 RON. Autovehiculele trebuie să aibe următoarele caracteristici: „Autoturisme (6 bucati), avand urmatoarele caracteristici tehnice:  – culoare – alb;motorizare – 1000 cmc;caroserie – 4 u?i;putere – 75 CP;combustibil – benzina si GPL;cutie de viteze manuala;numar de raportare – 5+1;cinci locuri;nivel de poluare – euro 6;ABS, ASR, ESP, cu asistenta la pormirea din rampa; airbaguri frontale si laterale fata;bare – in culoarea caroseriei;sistem de monitorizare a presiunii in pneuri;antidemaraj electronic;directie asistata hidraulic;afisaj temperatura exterioara;scaune fata cu reglaj longitudinal si al spatarului;tapiterie din material textil;capacitate rezervor – 50/32;dimensiune roti – 15”;A.C”, potrivit documentaţiei de licitaţie.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com