Un lider de sindicat din CEO îl desfiinţează pe un şef SMEO!

Liderul de sindicat din Termocentrala Rovinari, Doru Crăete, este foc şi pară pe unul din şefii Sindicatului Mine Energie Oltenia. Crăete este nemulţumit de faptul că liderii SMEO ar lansa în spaţiul public dezinformări legate de anumite activităţi ale sindicaliştilor din FNME, care vizează solicitări de măriri de lefuri.

Crăete respinge acuzaţiile şi îl desfiinţează într-o postare pe un şef din Sindicatul Mine Energie Oltenia, fără să îi dea numele, dar îi face publică fotografia. Este vorba de Jan Popescu.

“Observ ca in ultimele zile un pitecantrop cu pretenții de homo hominis lupus, pentru a învălui in fumigene încercarea disperata a sindicatului din care face parte de a stopa mărirea salariilor angajaților CEO cei mai defavorizați – conform ART. 153 din Actul adițional nr. 6 la CCM – , arunca in spațiul public, chiar si prin intermediul crenvurștiului cu șorțuleț masonic, informații precum ca Mitrescu “s-a aranjat” ca inspector social, Manu Tomescu si-a aranjat postul de C.F.L.-ist, iar subsemnatul, având clasa maxima de salarizare ( care-i mai mică cu 4 clase decât cea maxima si cu 3 decât a ta trântore neproductiv), “si-a pus nevasta pe un referat de promovare”! Bai șef de țeava neinstruit – nu uita c-am făcut armata la pompieri – crede-ma ca te-nțeleg ca ești împotriva măririi salariilor mici atat timp cat refrenul tău preferat e “Cine m-o fi pus sa fac/Bine la omul sărac”, e de înțeles sa ataci membri ai conducerii Sindicatului Energia Rovinari – caracter de rahat, pentru ca ti-au fost colegi candva si i-ai tradat pentru mult-cunoscutul contract de transport, adica pentru grosul buzunarului tau, pentru arginti Iudo -, dar sa ajungi sa implici si pe nevasta-mea in mocirla in care cu plăcere te balacesti nu accept! Fac, încă odată, un apel public către șefi din termocentrala Rovinari sau din CEO care, dacă au informații ca subsemnatul, cândva, in orice perioada de timp, a cerut cuiva, indiferent de nivelul postului de conducere, creștere salarială pentru subsemnatul sau pentru nevasta-mea sa o spună public! Iar dacă nu se adeverește – si n-are cum sa se adeverească- voi, pitecantropilor, nu sunteți decât niște trompete stricate care, din păcate, pentru a va fi vouă bine, ați contribuit direct la scăderea veniturilor salariaților CEO! Mi-e scârbă de voi viermilor!”, conform postării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com