Statul te vrea bugetar! Se fac recrutări!

Ministerul Afacerilor Interne, prin instituţiile de învăţământ din subordine, scoate la concurs, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pentru arma „Pompieri şi Protecţie civilă”, în anul  2018,  350 locuri, repartizate după cum urmeză:

– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti:

  • Facultatea de Pompieri: 50 locuri;

– Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, judeţul Prahova:

  • 300 locuri subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă, din care 265 pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă, 25 pentru maiştrii militari auto, 10 Republica Moldova;

Sunt recrutaţi exclusiv bărbaţi.

Pentru informaţii cei interesaţi pot accesa pagina de internet www.isugorj.ro (http://www.isugorj.ro/cariera-2/institutii-de-invatamant/), telefonic la numărul 0253/211212, interior 27104 sau la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj, din municipiul Târgu Jiu, str. Calea Bucureşti, nr. 9 J.

* * *

Lumea serviciilor de urgenţă este una a camaraderiei şi a provocărilor, în care competenţa, implicarea şi viteza de reacţie sunt repere fundamentale. De modul în care reacţionezi la un apel de urgenţă depinde viaţa unui om.. sau a mai multora… agoniseala şi bunurile acestora. O reacţie rapidă şi profesionistă în cazul unui incendiu, inundaţie, accident sau oricare altă situaţie de urgenţă are urmări imediate şi vizibile în viaţa semenilor noştri, a comunităţii întregi. Pompieri, paramedici, pirotehnişti, scafandri sau alte categorii de profesionişti care asigură expertiza de specialitate sau sprijin administrativ alcătuiesc echipa serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă din România.

FII UNUL DINTRE EI!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com