Se reiau protestele angajaților CEO

Angajații Complexului Energetic Oltenia reiau protestele în centrul orașului. A fost obținută aprobare în nume propriu pentru proteste marțea și joia. Între cei care au semnat cererea pentru organizarea de proteste se află Vasile Tivig și Manu Tomescu. Se cere aplicarea Legii 197 din 2021, având în vedere că noua lege încă nu a fost înregistrată la Camera Deputaților.

„Având în vedere faptul că politicienii aflați la putere continuă să ne  mintă, în legătură cu punerea în aplicare a LEGII 197/2021, noi, cei care protestăm încă din luna Februarie, am decis să continuăm protestele în Piața Prefecturii din Tg. Jiu!!!

După cum vedeți, până astăzi nu apare înregistrat la Camera Deputaților Proiectul de Lege al Parlamentarilor PSD!!! Deși o parte dintre politicieni și liderii de sindicat (Pecingină,  Bunoaica…), ne spuneau încă de pe 15 că acest proiect a fost înregistrat!!!!

Se pare că s-a format deja o cârdășie sindicalo-politică în tergiversarea aplicării Legii 197/2021 și din punct de vedere al ieșirii la pensie…

Domnilor Politicieni, până când Legea 197/2021 nu se va aplica și din punct de vedere al pensionării, nu veți avea LINIȘTE SOCIALĂ!!!

Cerințele sunt simple:

– Reducerea vârstei standard de pensionare cu 6 luni, pentru fiecare an lucrat în activitățile de la Art.30 alin. (1) litera i) din Legea Pensiilor, respectiv cu 13 ani pentru un stagiu de 25 de ani în activităţile respective!

– Stagiul complet de cotizare, cel la care se raportează PUNCTAJUL MEDIU ANUAL, 25 de ani!

Cum o veți face, este problema Dumneavoastră!

Dar prin inițiativă legislativă dovediți că nu vă încadrați până la 15 Februarie, așa cum ați promis!

Așadar, marți și joi, începând cu ora 16.00, ne întâlnim în Piața Prefecturii din Tg. Jiu!!!”, conform lui Vasile Tivig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com