Se anunţă cele mai grele negocieri pentru contractul colectiv de muncă din CEO

Ultimele luni ale acestui an şi primele din anul viitor anunţă mişcări de trupe la nivelul mişcării sindicale din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Dacă liderii de sindicat nu vor decide să primască de-a gata proiectul contractului colectiv de muncă se anunţă cele mai dificile negocieri din ultimii ani. Sunt posibile inclusiv mişcări de stradă şi proteste pentru a obţine drepturi pentru mineri şi energeticieni, tăiate şi reduse în ultimii ani. Va fi probabil una din ultimele ocazii când liderii de sindicat vor avea ocazia să ceară ceva în plus pentru angajaţii Complexului Energetic Oltenia.

Încă nu este rezolvată problema disponibilizărilor colective

Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, a reuşit până acum să potolească mişcarea sindicală, după ce le-a oferit cam tot ce se putea liderilor de sindicat. Nici sindicatele nu au avut în acest an prea multe de reproşat din punctul de vedere al activităţii economice, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla cu banii pentru zilele lucrate în plus şi cu îmbunătăţirea condiţiilor de lucru pentru mineri, în special. Anul viitor ar trebui să vină, cel puţin teoretic cu măriri salariale, dacă va avea cine să le negocieze şi să le obţină.

Andrei Pavel

One thought on “Se anunţă cele mai grele negocieri pentru contractul colectiv de muncă din CEO

 • 3 octombrie 2017 la 16:57
  Legătură permanentă

  Ba liderilor de… voi anuntati greve si miscari nu-mai cand nu au astea nevoe de carbune.
  Trebuia sau trebie facuta greva generala atunci cand le crapa buza,nu sa va bucurati cu sambete si duminici ca fraerii.
  Pe astea de la guvern si adminstatia CEO ii doare in …. de noi ca ei au luat prime si salarii babane pe spatele fraerilor care au stat prin caldura praf frig si namol.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com