Protecţia Consumatorilor, pansament bun de pus pe rana comercianţilor

  • Dacă o exista un rai al comercianţilor, cu siguranţă că Mădălin Giurcău, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Gorj, va fi acolo. Unde apare un comerciant cu degeţelul inflamat, Protecţia Consumatorilor aplică pansamentul. Te şi miri cum de mai există datele din rapoartele trimestriale. Probabil că, de milă, comercianţii mai achită şi ei din când în când câte o amendă, să nu bată la ochi. Nu se explică altfel, unde sunt comisarii pentru protecţia consumatorilor. Unde sunt raziile de altă dată, fie ele şi de imagine.

Dai un leu, te ţine de 50 de bani

Nu s-a văzut niciun control comun serios în ultimii ani al DSVSA şi al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. La orice tip de produse, pe orice temă. Şi cu jandarmii, poliţia naţională, locală, judeţeană. Nu mai au loc acele razii. Dacă se mai fac, nu te mai întrebi de ce magazinele de pe o stradă sunt închise brusc de la ora 17,00, deşi unele au programul de funcţionare până la ora 21,00. Pe undeva prin Piaţa 9 Mai, de exemplu, sau prin alte locuri. Sau de ce unele produse nealimentare sunt puse la vânzare într-un lanţ local de magazine fără să fie însoţite de o etichetă tradusă în limba română.

Până la urmă are şi Mădălin dreptate: mai bine să fie cumpărătorul sau consumatorul cu ochii în patru că, până îi rezolvă problema comisarul de stat, mai bine cască singuri ochii şi verifică de patru ori ce cumpără.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com