Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu va fi LGBT

Și viitorul Drum Expres Târgu Jiu – Craiova se va adapta filosofiei USR privind eliberarea sexuală a claselor sociale. Deputatul de Gorj, Radu Miruță, a colorat cu roșu și roz traseele viitorului drum. Se lucrează din greu pe hârtie la șoseaua respectivă. Momentan, totul este la faza pe hartă. Pe hârtie totul apare perfect, dar în realitate au trecut mai mulți ani de când specialiștii se screm să aducă infrastructura rutieră în Oltenia. Unii vor să tragă voturi și de pe urma drumurilor pe care nu circulăm.

„Dintre cele șase variante de traseu al drumului expers Târgu Jiu – Craiova, s-au calificat în finală acestea două:

         cea rosie, printre Cărbunești  Jupânești  Bărbătești  Aninoasa  Turburea  Țantareni  Filiași  Craiova, stă mai bine pe analiza tehnico-economică (tronson comun Craiova-Filiași cu sectorul Craiova-Lugoj);

         cea roz, printre Cărbunești  Hurezani  Căpreni  Stoina  Crușeț  Melinești  Craiova ridică gradul de dezvoltare al unor zone cu mai multe probleme.

Între acestea ultime două variante, CNAIR va alege pe baza analizei tehnico-economice oferite de proiectant.”, conform lui Radu Dinel Miruță, deputat de Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com