Primarul din Bustuchin și-a suspendat viceprimarul

Primarul  din Bustuchin, Ion Ciocea, și-a suspendat viceprimarul. Decizia a fost luată miercuri cu ajutorul Consiliului Local. PSD Gorj îl acuză pe Ciocea de „frustrare și lipsă de caracter”. Viceprimarul Gheorghe Stoenescu ar urma să candideze la primărie anul viitor.

PSD Gorj a luat act de acțiunea întreprinsă de primarul Ion Ciocea, care a inițiat suspendarea viceprimarului Gheorghe Stoenescu. Singurul motiv pentru care edilul din Bustuchin a apelat la acest gest reprobabil și lipsit de orice justificare logică, este frustrarea și lipsa de caracter.

Să suspenzi din funcție un om care te-a ajutat să ajungi primar, care ți-a fost alături în toate campaniile electorale, doar fiindcă ești supărat pe partidul din care acest om face parte, este impardonabil pentru o persoană care se consideră reprezentantul unei comunități.

Alături de Ion Ciocea au participat la această acțiune de răzbunare și cinci consilieri PSD, care vor fi aduși în discuția forului statutar al PSD.

PSD Gorj este alături, în continuare, de domnul Gheorghe Stoenescu, președintele PSD Bustuchin, și îl va susține la următoarele alegeri locale, când va fi candidatul PSD pentru funcția de primar la Bustuchin.

Nu putem decât să constatăm că, prin acest gest, domnul Ciocea și-a pierdut orice urmă de credibilitate în fața electoratului, care acum a văzut adevăratul caracter al actualului primar.”, potrivit unui comunicat al PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com