Scapă Spitalul Județean de sinecuristul Valentin Popa?

Consilierii județeni ar trebui să analizeze în ședința de joi revocarea din funcție a Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. În fruntea CA de la Spitalul Județean s-a aflat ani de zile Valentin Popa, un specialist în ocuparea de funcții, membru al PSD și, de asemenea, specialist în a pune batista pe țambal.

Potrivit declarației de avere, Valentin Popa are meseria de consilier județean și a obținut în ultimul an venituri din 9 surse. Venitul lunar încasat de Popa a fost de peste 13.000 de lei, totalizând salarii, indemnizații sindicale și venituri de altă natură. Greu le va fi unor tineri profesioniști în sănătate, chiar și posesori de carnet de partid, să treacă de un personaj precum Valentin Popa.

Rămâne de văzut dacă aleșii județeni vor modernizarea managementului Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, a cărui imagine a fost greu încercată în ultimii ani. Este de amintit că Valentin Popa a intrat în atenția Agenției Naționale de Integritate, ca urmare a multitudinii de funcții pe care le ocupă. Obiectul cercetării este conflictul de interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com