Poliţist rănit la Târgu-Cărbuneşti

Referitor la informațiile apărute în spațiul public, privind intervenția unor polițiști în localitatea Bibești, Inspectoratul de Politie Județean Gorj face următoarele precizări:

La data de 9 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Vladimir, se deplasa haotic cu un atelaj pe D.J. 661-Bibeşti. A fost oprit din deplasare, iar la solicitarea polițiștilor acesta a refuzat să se legitimeze, manifestându-se violent împotriva persoanelor şi bunurilor acestora, a  lovit cu picioarele autospeciala MAI, tulburând  ordinea şi liniştea publică.

Agresorul a fost imobilizat și condus la sediul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În baza probatoriului administrat în dosar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Gorj,

Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în timpul imobilizării, agresorul i-a produs leziuni unui poliţist, care au necesitat un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com