Pasti riscă suspendarea din partid, după declaraţiile anti-Dragnea

Cristian Toader Pasti, consilier local la Târgu Jiu şi consilier al preşedintelui CJ Gorj, Cosmin Popescu, riscă suspendarea din PSD, după ce a spus că Liviu Dragnea ar trebui să îşi dea demsia din partid. Pasti a afirmat că este o declaraţie în nume propriu. Cu toate acestea, liderii PSD Gorj nu vor să lase nesancţionate declaraţiile consilierului local.

„Situaţia asta nu ar trebui să ne afecteze decât la nivel emoţional. Unii sunt foarte apropiaţi de Liviu Dragnea şi probabil că suferă foarte tare. Alţii sunt echidistanţi. Alţii nu-l înghit şi se bucură, deşi niciodată să nu te bucuri de răul altuia. Dar mai are o cale de atac. Eu aş zice să fim toţi calmi şi să ne vedem toţi de treaba noastră. Eu, personal, cred că ar trebui să îşi dea demisia. Eu, Pasti Toader Cristian. Ce gândesc alţii este treaba lor. Eu nu pot să gândesc pentru alţii. Eu cred că ar fi mult ai bine pentru PSD dacă ar demisiona. Şi Victor Ponta atunci când a fost trimis în judecată şi-a dat demisia şi din funcţia de prim ministru şi din funcţia de preşedinte de partid. Într-un final a arătat că este nevinovat şi a fost achitat. Dar când există o condamnare trebuie să îşi dea demisia de onoare. Să vină altcineva şi să asigure conducerea până se clarifică treaba. Sunt în PSD destui oameni care sunt capabili să conducă şi nu au probleme cu legea şi cu justiţia”, a declarat Cristian Toader Pasti.

Replica PSD Gorj

„Partidul Social Democrat traversează o perioadă în care unitatea este cuvântul de ordine. Comitetul Executiv Național, de ieri, a arătat că membrii formațiunii noastre politice au strâns rândurile în jurul președintelui Liviu Dragnea. Ieșirea publică a domnului Cristian Pasti Toader este una nefericită și nepotrivită. Este ilogic să emiți o părere personală în spațiul public, atâta timp cât ești înregimentat politic și, mai mult decât atât, ești consilier local, pus pe listă de către Partidul Social Democrat. Astfel de atitudini nu mai sunt agreate de către conducerea PSD Gorj, motiv pentru care domnul Cristian Pasti Toader va fi pus în discuție în următorul Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu Jiu”, potrivit unui comunicat de presă al preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com