Peste 60% dintre candidați au promovat Titularizarea în Gorj

60,62% este rata de promovare a concursului național de titularizare  în judeţul GORJ- sesiunea 2020, după soluționarea contestațiilor.

În urma reevaluării lucrărilor contestate la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, în judeţul GORJ rata de promovare a crescut la 60,62%,  față de cea inițială (58,36 %).

În cazul a 55 de contestații, notele au fost modificate astfel: 5 lucrări  sub nota 5 au fost mărite, iar 8 lucrări sub  nota 7 contestate au devenit titularizabile.

87 de candidaţi au obţinut note între 5 şi 7 (24,64%), iar 214 candidaţi au obţinut note peste 7 (60,62%). În total, în urma concursului naţional, un număr de 301 candidaţi vor avea dreptul să predea în calitate de profesor calificat titular sau suplinitor. 52 de candidaţi au obţinut note sub 5.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședință publică , organizată de către inspectoraul școlar, în perioada 12 – 14 august.

Detalii suplimentare sunt disponibile atât pe site-ul titularizare.edu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com