Model de management la CEO: A mai trecut un an, încă nu e lacătul pe ușă

De Complexul Energetic Oltenia se va alege praful. Nu cred că mai are cineva vreun dubiu legat de acest lucru. De 20 de ani mineritul este în regres și nu s-a făcut aproape nimic pentru îmbunătățirea condițiilor de lucru. S-au pierdut zeci de mii de locuri de muncă, pe care nu le va mai înființa nimeni vreodată.

Guvernanții, indiferent de culoarea lor politică, vor culege roadele peste 5 – 10 ani, când mineritul va fi o amintire în județul Gorj și în România. Compania a fost bătaia de joc a politicienilor și a grupurilor de interese care au făcut angajări și care au prăduit cum au putut, la paravanul așa-ziselor licitații publice. Managerii au fost și ei niște arătări politice, manevrate după bunul plac al celor care s-au aflat la putere.

Singura idee de management la Complexul Energetic Oltenia a fost: A mai trecut un an, încă nu e lacătul pe ușă! Ce bine încă mai avem de unde să tragem sevă. Și în felul acesta se va stinge o companie grea a zonei și a țării. Singura speranță a salariaților este pensia, să spere să or mai apuca pensia și nu vor fi nevoiți să vândă napolitane la vreun butic, să poată avea vechimea necesară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com