Minprest poate fi pusă pe butuci, dacă pierde contractele de împăduriri de la CEO

Managerul privat al Minprest Serv Rovinari SA este de părere că firma pe care o conduce poate avea reale probleme economice dacă nu va avea acces direct la contractele companiei. Prestatorul de servicii al Complexului Energetic Oltenia depinde în procent de 90% de contractele în minerit. Este vorba de activităţi de plantări de puieţi pe haldele de steril, curăţenie în subunităţi şi service echipamente sau alte tipuri de lucrări desfăşurate în general cu forţă de muncă necalificată.

Vor încredinţări de contracte

Şeful Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi, este de părere că indicat ar fi ca toate contractele de împăduriri halde să fie încredinţate direct firmei CEO, să nu se mai piardă timp cu organizarea licitaţiilor. Sunt însă situaţii în care Complexul Energetic Oltenia este obligat să relizeze toate procedurile legale cu privire la licitaţii, astfel încât să nu intre sub incidenţa legiilor în vigoare.

Pe de altă parte Giorgi se laudă că Minprest a împădurit în 17 zile 60 de hectare de teren în zona Rovinari Est. Alte zeci de hectare trebuie împădurite la Negomir, dacă Minprest va reuşi să câştige licitaţia. Este posibil să o şi piardă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com