Închirierea Hostelului Maiami a eşuat. Afaceriştii îl vor pe nimic

Închirierea Hostelului Maiami din Târgu Jiu a eşuat în data de 17 august, când a fost programată licitaţia la Complexul Energetic Oltenia. Unitatea de cazare este deţinută de CEO şi nu se mai doreşte administrarea hotelului pe motiv că acesta produce pierderi. La primul termen al licitaţiei nu s-a reuşit închirierea, deşi firme interesate există. Acestea snt însă mult mai interesate să preia unitatea pe mai nimic. Astfel, de la un termen la altul al licitaţiei preţul va scădea.

Hotel în centrul oraşului

Hostelul Maiami este situat in centrul municipiului Târgu-Jiu, pe celebra axa a operelor brancusiene ce alcatuiesc “Calea Eroilor”. Turistul abia sosit din calatorie, poate alege un loc de odihna din cele 64 de locuri de 3 stele (30 de camere duble si un apartament de 4 locuri). Majoritatea camerelor sunt prevazute cu aer conditionat, baie proprie, conexiune Internet Wi-Fi, telefon, televizor, minibar. La dispozitia oamenilor de afaceri sta un apartament compus din 2 dormitoare si sala de protocol, unde acestia isi pot invita partenerii de afaceri sau pot organiza mese festive. Restaurantul de la parterul hostelului (80 de locuri) imbina elementele bucatariei traditionale romanesti cu cele specific gorjenesti. Acesta dispune de 80 de locuri.

Preţ de pornire de peste 321.000 de lei

Adunarea Generală a Acţionarilor din Complexul Energetic Oltenia a aprobat scoaterea la licitaţie, în vederea închirierii a Hotelului Maiami din Târgu Jiu, pe motiv că acesta merge pe pierdere. Compania a primit deja o ofertă de la Societatea Achiziţie şi Dezvoltare, controlată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină. Preţul de pornire a licitaţiei este de 321.708 lei pe an, fără TVA. Garanţia de participare la licitaţie este de 27.000 de lei.

Licitaţie pe 17 septembrie

„Inchirierea Hostelului Maiami

Tara/Judet     Romania/Gorj

Data limita     17.09.2018 ( au mai rămas 32 zile )

ID:       3257456

Data publicarii:         16.08.2018

Tip anunt:      Achizitii

Cod CPV:      70321000-7 – Servicii de închiriere de terenuri”, conform CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com