George Romanescu şi- a atacat fratele public! ” Nici dacă eram la cuţite , nu aş fi făcut o astfel de declaraţie”

Ion Ruşeţ, directorul Departamentului Administrativ de la CEO a început să facă şi politică şi a taxat dur într- o emisiune declaraţia lui George Romanescu, fratele primarului din Târgu Jiu, cum că dacă ar fi fost el primar , le- ar fi arătat tuturor cine e primarul.

„Vreau să remarc declaraţia neinspirată a fratelui domnului Romanescu. Este o declaraţie neinspirată. Eu dacă aş fi fost fratele domnului Romanescu, chiar dacă aş fi fost la cuţite pentru o moştenire cu dânsul, nu aş fi făcut o astfel de declaraţie”, a spus Ion Ruşeţ.

Ce a spus George Romanescu despre fratele primar

„Dacă aş fi fost primar, le- aş fi arătat tuturor cine este primarul municipiului,” a spus George Romanescu, directorul ITM. „Fratele meu nu seamănă cu mine. Si- a asumat sa fie primar, oamenii au avut încredere în el şi trebuie sa îşi asume asta. Indiferent ce se va întampla rămane fratele meu, dar nu pot să conduc eu primaria. Deciziile trebuie să le ia primarul. Fratele meu va trebui să demonstreze că face lucrurile pentru care a fost votat. Oamenii trebuie să ştie că el este conducătorul. Un conducător trebuie să îşi asume, el ia deciziile cele mai importante,” a mai spus George Romanescu.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com