Un parlamentar de Gorj regretă că a rămas fără proiectul „de suflet”

Șeful PSD Gorj, Mihai Weber, este plin de regrete că Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a rămas în aer. Actuala guvernare nu a mai reușit să găsească un câștigător la licitația pentru realizarea proiectului tehnic și a studiului de fezabilitate. Este o licitație începută în Guvernarea PSD și neterminată în cea a PNL.

„După Complexul Energetic Oltenia, PNL îngroapă și drumul expres Craiova -Târgu Jiu

Ministrul Transporturilor mă asigura, în data de 13 mai, că până în data de 29 mai va fi finalizat procesul de evaluare a firmelor înscrise la licitația pentru realizarea proiectului tehnic pentru drumul expres Craiova – Târgu Jiu.

La aproape o lună de la acea promisiune, constat că nu a fost decât o altă minciună marca PNL. Faptul că suntem în data de 4 iunie și ministerul condus de PNL încă nu a putut finaliza o procedură pe care o tărăgănează de luni de zile, nu reprezintă altceva decât o nouă dovadă a lipsei de interes de care actuala guvernare dă dovadă față de așteptările și problemele reale ale gorjenilor.

Alături de renunțarea totală la cărbune, conform declarației premierului Orban, îngroparea prin sertare a celui mai important proiect de infrastructură din regiune, demonstrează iresponsabilitatea unei guvernări care și-a propus să distrugă în mod sistematic economia României.”, a declarat Mihai Weber, deputat de Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com