Viceprimar bogat, în oraş sărac! 4 case, 5 terenuri, 2 maşini!

Viceprimarul de la Motru, Cosmin Morega, este un viceprimar de lux, într-un oraş minier, unde oamenii abia îşi câştigă existenţa. Potrivit declaraţiei de avere, viceprimarul care a aspirat la postul de primar are 4 locuinţe, o casă în Motru, una în Padeş şi două apartamente în Motru, 5 terenuri în Motru şi două maşini, un Mercedes şi un Matiz, deşi se plimbă cu un Hyundai, care nu este trecut în declaraţia de avere. Cele 4 case sunt una construită, una primită donaţie, un apartament cumpărat şi încă unul moştenit.

Morega merge pe şantier cu maşină de 50 de mii de euro

Cosmin Morega a atras atenţia asupra averii sale, în urmă cu câteva zile când a verificat lucrările de la UATAA Motru şi a coborât în faţa muncitorilor dintr-o maşină care costă 50 de mii de euro. Salariul muncitorilor este 300 de euro. Viceprimarul nu se fereşte să îşi arate bunăstarea în faţa oamenilor care visează la o viaţă mai bună.

De la şofer de dubă a ajuns viceprimar

Cosmin Morega a pornit în viaţă de jos. A fost mai întâi electrician, şofer de dubă, după care a devenit economist la ULIM şi a fost pus director la Direcţia Publică din cadrul Primăriei Motru. A aspirat mai sus şi a candidat la alegeri pentru a deveni primar, dar a ajuns viceprimar.

Andrei Pavel

2 comentarii la „Viceprimar bogat, în oraş sărac! 4 case, 5 terenuri, 2 maşini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com