Fiul primăriţei din Stoina cu 1,40 la Titularizare vrea la catedră în comuna mamei

Şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, în frunte cu Ion Işfan, încearcă şi în acest an să rezolve pilele politice şi să încadreze la catedră pe odrasla unei colege de partid. Este vorba de primăriţa comunei Stoina, Ioana Buşe. Fiul acesteia, Cornel Gabriel Buşe, ocupă anual, începând cu septembrie 2012, un post călduț de profesor de EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT, deși nu a reușit să promoveze concursul național în niciun an. Notele lui, atunci când s-a prezentat, au fost cuprinse între 1 și 3.

1,40 la proba scrisă de la Titularizare!

Anul acesta, Cornel Gabriel Buşe a susținut concursul de titularizare la București și a obținut la proba scrisă  nota 1,40. Numai la nivelul județului Gorj există 20 de candidați care au luat note peste 5, fapt ce se probează ușor cu situațiile afișate pe site-ul ministerului. SINGURUL POST DE PROFESOR DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT,  TITULARIZABIL LA NIVELUL JUDEȚULUI GORJ, era cel de la LICEUL TEHNOLOGIC DIN STOINA. Postul a fost ocupat de către candidatul cu nota cea mai mare- PRIESCU N. CRISTIAN- FLORIN- nota 9.60.

Ce face ISJ?

Cu ce se ocupă în prezent I.S.J. Gorj? Din răsputeri se luptă să-i ofere pentru detașare titularului PRIESCU un post de profesor la o școală din municipiu, lângă domiciliu, pentru a putea vacanta după debutul anului școlar postul de la Stoina.

De altfel, vineri-08.09.2017, la nivelul localității Stoina se organizează ZILELE COMUNEI, unde invitați de onoare ar fi IȘFAN ION- șeful I.S.J. GORJ, MAIOREANU ANDREI- SECRETAR DE STAT. Este posibil ca vineri să se tranşeze la nivel de partid „problema” catedrei pentru fiul primăriţei. Poate verifică cineva.

Andrei Pavel

4 comentarii la „Fiul primăriţei din Stoina cu 1,40 la Titularizare vrea la catedră în comuna mamei

 • 8 septembrie 2017 la 9:52
  Legătură permanentă

  Asa se intampla si la Palatul Copiilor, unde sunt ascunse ore pentru a fi luate de catre directoarea prefectorita.
  Verificati sa vedeti cum isi umplu buzunarele furaciosii pe spinarea prostilor.
  Ore ascunse, posturi nescoase… acestea sunt marile performante ale ISJ si P Copiilor.

  Răspunde
 • 8 septembrie 2017 la 10:01
  Legătură permanentă

  ma intreb si eu ca simplu cetatean,ce a scris acest candidat de 40 de sutimi ? ca 1 punct la primit din oficiu ,,,si mai vrea si titular ca profesor…

  Răspunde
 • 11 septembrie 2017 la 18:54
  Legătură permanentă

  Daca in fruntea Ijs sta un cadru didactic care nu a putut sa obtina o nota mai mare de 5 decit la contestatie,la ce sa ne asteptam!

  Răspunde
 • 11 septembrie 2017 la 18:59
  Legătură permanentă

  Si se se poate vedifica,cum domnu Isfan a tinut pe orele de la Liceul Teologic si Scoala Gimnazila Turcinesti(Sîmbotini) pe tatal sau! Oricum o sa iese la suprafata toate aceste ilegalitati pe care le face acest domn inspector,in functie cu doamna Liliana Andritoiu,mare sefa de la Resurse umane,si o sa vedeti ca tot ce spun aici e doar o perioada de timp pina ies la iveala!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com