Singura legătură a lui Anton Anton cu sistemul energetic e că trage lunar cu cardul la bancomat. Unde e grupul de lucru care să rezolve problemele stringente de la companiile energetice?

Anton Anton a adormit la Ministerul Energiei. Complexul Energetic Oltenia riscă să rămână cu excavatoarele blocate. De ani de zile nu s-au mai făcut niciun fel de exproprieri serioase la subunităţile miniere. Acolo unde au fost aprobate Hotărâri de Guvern, acestea nu sunt pe deplin aplicabile, având în vedere că au apărut probleme în teren, că mai sunt de tăiat câteva păduri, că mai sunt de întocmit documentaţii.

Unde e grupul de lucru?

Dacă Anton Anton îşi închipuie că a rezolvat problemele din Complexul Energetic Oltenia prin faptul că a rezistat pe scaun câteva ore la Târgu Jiu se înşeală. A venit şi cu nişte promisiuni. Dar mai sunt şi altele de respectat. Compania se află într-o situaţie extreme de delicată, din cauza preţului certificatelor de CO2. Toată lumea este convinsă că Anton Anton nu are nicio legătură cu fenomenul respectiv, altfel ar fi înfiinţat un grup de lucru pentru rezolvarea problemelor urgente de la companiile energetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com