Nu au fost cumpărate echipamentele de iarnă pentru mineri. O singură carieră a primit salopete şi bocanci, dar sunt de o calitate îndoielnică.

Situaţie şoc în aproape toate carierele miniere din Complexul Energetic Oltenia! Cu toate că sezonul rece bate la uşă, administraţia companiei nu a reuşit să achiziţioneze sau să aprovizioneze subunităţile cu echipamentele de iarnă. Este vorba de pufoaicele şi salopetele pentru sezonul rece, precum şi bocancii de protecţie. Într-o singură carieră minieră din 10 au fost aduse echipamentele de protecţie pentru sezonul de iarnă.

Calitate proastă

Chiar şi aşa, calitatea bocancilor lasă de dorit şi încălţămintea respectivă nu este deloc potrivită pentru sezonul geros. În zilele următoare se va face o analiză a raportului privind condiţiile sociale din minerit la nivel de Directorat şi se va decide ce măsuri trebuie luate pentru ca minerii să nu fie lăsaţi fără pufoaice şi bocanci în prag de iarnă. Administraţia companiei spunea de fiecare dată că legislaţia este de vină şi că preţul mic la salopete înseamnă de multe ori calitate proastă. Acum nu sunt nici măcar aşa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com