Festival „E vremea Colindelor”, la Târgu Cărbunești 2022

U.A.T Orașul Târgu Cărbunești, Centrul Cultural și Biblioteca Tudor Arghezi și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează o nouă ediție a Festivalul Județean de colinde “E vremea colindelor”.
Festivalul se desfăşoară pe scena Casei de Cultură Tudor Arghezi din cadrul Primăriei Târgu Cărbunești, astfel:
● Miercuri 14 decembrie 2022, ora 10.00- concurs colinde, recitaluri, gala laureaţilor, după cum urmează:

A secțiunea muzică folk interpreți-colinde:
grupa:- prichindei
– clasele I-IV
– clasele V-VIII
– clasele IX-XII

B secțiunea grupuri muzică folk- colinde:
grupa: – prichindei
– clasele I-IV
– clasele V-VIII
– clasele IX-XII

PREMII SPECIALE: – CEL MAI TÂNĂR INTERPRET
– PENTRU AUTENTICITATE

Din juriu vor face parte reprezentanți ai vieţii culturale și muzicale din județul Gorj. Juriul are latitudinea să redistribuie premiile.
În spectacolul-concurs participanţii vor interpreta o singură melodie din repertoriul românesc, “live”, melodiile fiind acompaniate de negative pe suport cd sau mp3, sau, în cazul formaţiilor, de instrumente specifice genului. Excepţie fac formaţiile vocal-instrumentale la care numărul pieselor interpretate se va stabili în comun cu juriu şi cu coordonatorii de grup.Toţi participanţii sunt obligaţi să aibă asupra lor documente de identitate. Organizatorii nu se fac responsabili pentru calitatea negativelor. Concurenţii participanţi vor ceda drepturile de difuzare şi reproducere a melodiilor pe suport audio – video sub sigla festivalului. Transportul concurenților va fi suportat de fiecare unitate participantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com