Devine CEO firmă de partid?

Sindicatele se întreabă cine are în momentul de faţă interesul să pună mâna pe Complexul Energetic Oltenia. Când era cu un picior în groapă toţi politicienii fugeau de CEO, acum politicienii trag speranţe că pot reveni la butoane.

Cei de la ALDE au anunţat deja care le sunt obiectivele şi speră să îşi pună oamenii cât mai rapid în fruntea Complexului Energetic Oltenia. Nu există sindicalist care în momentul de faţă să susţină un management politic la CEO.

„Întrebare:

CINE vrea RĂUL LOCUITORILOR din Gorj și al ANGAJAȚILOR Societatii Complexului Energetic Oltenia SA.?

Pe cine deranjează directoratul companiei energetice Societatii Complexului Energetic Oltenia SA., companie cu capital majoritar Românesc !?

 

Urmărind cu atenție in ultima perioada acțiunea concertata a partidului ALDE GORJ, asupra conducerii Societatii Complexului Energetic Oltenia SA. și in special asupra domnului SORIN BOZA, dorim sa înțelegem de ce toate aceste mizerii, acum înaintea perioadei de iarna, când este nevoie de liniște in companie !?

 

Chiar nu înțelegem de ce atâta URĂ. Oare totul pleacă de la BANI? Sa fie de la accesul restricționat la pungulița cu bănuți având in vedere ca urmează 2 ani de campanii electorale ? Se poate si credem ca este răspunsul cel mai corect.

 

Noi, ca sindicate afiliate la FNME , nu am făcut politica și am încercat sa stam departe de aceasta boala a secolului .

Însă când vedem golanii și mizerii nu putem sa stam fără sa reacționam.

 

Speram ca in tot acest scandal sa nu fie de vina drumul Ploștina – Miculești !?

Vom vedea curând pentru ca suntem siguri ca subiectul este încă de actualitate.

O fi iarăși vorba de numiri in companie la care SORIN BOZA nu reacționează?

Posibil, cu toate ca pana acum deputatul CUPĂ, a pus cam tot ce a vrut el!!!

Doriți sa reamintim? Stanculescu la energie e un nume ! Credem ca nici el nu știe de ce a ajuns in aceasta poziție !!! Se vorbea acum câteva săptămâni de Pitaroiu. E clar ca rămâne de actualitate acest subiect. Mai trebuiesc și alții? Mai reamintim doar ca ALDE a sustinut pe posturi de CFL-isti nenumărate persoane din companie. La lopata nu aveți oferte domnilor politicieni de la ALDE ? Dacă aveti oferte acolo, va vom susține și noi !!!

 

Revista Capital, care este una dintre cele mai prestigioase reviste, spune ca dintre cele mai bune 300 companii din România, C.E. Oltenia ocupă locul 19 și asta datorită conducerii companiei din ultimii 2 ani, un loc bine meritat, cu doar câțiva ani in urma eram pe ultimile locuri. In afara oricaror orgolii politice, noi salariatii acestei companii suntem profesioniști si ne facem treaba cu profesionalism de fiecare data, de la necalificat, la directorul general. Compania noastră trebuie respectată și ajutata mai mult de către toți politicienii din OLTENIA și nu numai, pentru ca asiguram stabilitate in Sistemul Naţional Energetic.

 

NOI va atenționăm,NU VĂ JUCAȚI CU FOCUL ! Credem ca este timpul sa va OPRIȚI aici. Ganditi-va ca orice pas greșit in bunul mers al companiei duce la dezastru pentru GORJ dar și pentru OLTENIA.

 

Înțelegeți ca nu mai avem timp de jocuri pe banii societății. Vine IARNA si nu credem ca doriți scandal in loc de energie in sistemul naţional al țării . Va putem oferi liniște ! Însă minerii și energeticienii doresc și ei la rândul lor liniște, salarii decente, condiții de muncă mai bune și un viitor SIGUR . Vrem sa fim ajutați și nu mai vrem sa fim conduși de incompetenți care aproape ne aduseseră in FALIMENT!

Chiar ne-am saturat de perioada neagră a posesorilor de blog, lăsați acest MANAGER in pace! Lăsați-l sa-și facă treaba pentru ca pana acum a arătat ca e mai GORJAN și mai OLTEAN, decât mulți dintre voi !”, potrivit Sindicatului Liber EMC Roşia.

Adio mixul energetic

„Iată dovada guvernării “salvatoare” a PSD-ALDE.

PSD-ALDE trebuie să înceapă să promoveze propuneri legislative care pot ajuta într-adevăr CE Oltenia și să nu mai simuleze interes pentru companie și angajați!

 

Dacă vor să ajute și nu doar să se prefacă, atunci să aibă inițiative care pot fi aplicate, concrete și eficiente, pentru că au majoritate politică, pentru că până acum au păcălit angajații CEO!

Faceți mixul energetic pe care-l promiteți de ani de zile!

Am trimis Legea Holdingului la Comisia de industrii pentru că ajunsese la plen cu propunere de respingere. Votați această lege!

În continuare oamenii lucrează în condiții grele, iar astăzi angajați din cariere din CEO sunt în grevă japoneză.

În continuare lipsesc materiale de lucru și investițiile care să mențină compania eficientă și care să dezvolte activitatea.

Am făcut interpelări și întrebări, o presiune constantă asupra Guvernului și companiei pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Iar apoi am scris o inițiativă legislativă pentru încadrarea în condiții deosebite, cu evaluare la 3 ani. Guvernul a prelungit, prin OUG, pentru un an. La anul reluăm discuția și emoțiile? De ce? Știm de pe acum că nu vor fi normalizate condițiile de muncă! Și din nou le spun celor de la PSD-ALDE: Votați această lege în Parlament!

Am fost primul care a adus în discuție faptul că CEO trebuie să facă demersuri concrete pentru încadrarea în condițiile de mediu.

Nu există un plan pentru momentul 2021, când CEO va trebui să demonstreze cum pune în aplicare Acordul climatic semnat și de țara noastră la Paris. În acest moment CEO nu poate spune cum reduce poluarea.

Ce au făcut cei de la PSD-ALDE? Am văzut zilele trecute cum discută EI despre CE Oltenia. Cine ia asta, cine ia aia, cine pune om acolo, cine dincolo. Iar apoi se supără pentru că unii au prea mult, alții mai puțin…

Nu mai tratați compania ca pe compania partidului pentru că este pilonul economiei din Gorj!”, potrivit unei postări a liderului PNL Gorj, Dan Vâlceanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com