Bărbat pus la pământ şi tâlhărit pe o stradă din Rovinari

Doi tineri au ajuns în arest după ce au bătut şi jefuit un bărbat, pe o stradă din Rovinari, Gorj. Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată pe 13 octombrie de un bărbat de 50 de ani, din comuna Păstrăveni, județul Neamț, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza orașului Rovinari, a fost agresat fizic de două persoane necunoscute, iar în timp ce era căzut la sol l-au deposedat de suma de 220 lei, actul de identitate și un telefon mobil, pe care le avea asupra sa.

La data de 17 octombrie a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari, au fost identificați doi tineri de 20 și 31 de ani, din orașul Rovinari, respectiv municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea faptei, fiind conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, în baza probatoriului administrat în dosar, față de aceștia s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com