Cum explică deputatul Vâlceanu înfrăţirea lui Iohannis cu PSD

„Iohannis, șah mat la coaliția antiDNA

Motivul desemnării aproape inexplicabile de către PSD a doamnei europarlamentar Dăncilă are și alte conotații despre care nu prea vorbește nimeni.

Doamna Dăncilă a fost propusă de Dragnea, plecându-se de la premisa că președintele nu ar putea accepta o asemenea nominalizare. Adevăratul plan al lui Dragnea a fost ca președintele să fie suspendat, după ce refuză propunerea PSD- ALDE. În această situație, președintele Senatului ar fi fost președintele interimar al României. În perioada de interimat a lui Tăriceanu, ministrul Justiției ar fi făcut propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la DNA și Tăriceanu ar fi acceptat imediat. După ce ar fi rezolvat problema asta, PSD și ALDE s-ar fi oprit, nu ar mai fi continuat cu referendumul pentru demiterea președintelui, ar fi fost inutil și și-ar fi provocat pierderi politice majore.

Iohannis acceptând propunerea PSD i-a lăsat pe aceștia ca la dentist. Singurul lucru pe care l-au mai putut face psdistii a fost să-i mulțumească președintelui pentru înțelepciune. Acum ii întreb pe toți cei care îl critică pe președinte azi, dacă intra în jocul acesta și PSD își rezolva problema cu Kovesi ar fi fost mai multumiți ?”, susţine parlamentarul de Gorj pe pagina sa de socializare, uitând că şeful Statului a spus la învestirea Guvernului Tudose că a treia oară nu va mai nominaliza un premier de la PSD. A fost vorba de o declaraţie publică. Pentru ce au mai ieşit în stradă tefeliştii, cei din mişcarea Rezist, dacă PSD poate să se joace la nesfârşit de-a guvernarea în România? Sau poate Iohannis face un joc acum cu PSD pentru al doilea mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com