Corpul de Control al CEO, solicitat să verifice un concurs de CFL-ist la Poiana

Sorin Boza este solicitat să îşi trimită Corpul de Control la Cariera Poiana pentru a elimina posibile nereguli în ceea ce prveşte organizarea concursului pentru postul de CFL-ist. Semnalul de alarmă este tras de un lider de sindicat de la Rovinari.

„Fac apel la Administrația și Directoratul C.E.Oltenia și le aduc la cunoștință pe această cale, că astăzi la Cariera Rovinari (Poiana), unui coleg de-al nostru, i s-a făcut o mare nedreptate !

Grădinaru Dumitru, salariat CEO la Cariera Rovinari, și-a depus dosarul pentru unul dintre posturile de CFL-isti scoase la concurs în această perioadă. Dar astăzi a fost chemat la secretariat și i s-a comunicat că i-a fost respins dosarul, pe motiv că a adus copia de buletin pe data de 1 noiembrie 2017, deșii în anunțul afișat se specifica clar că dosarele pentru înscriere se pot depune până la data de 1 noiembrie 2017, orele 15.00.

Deoarece astăzi este vineri, iar colegul Gradinaru Dumitru este schimbul 2 și nu mai poate face contestație, atrag atenția Administrației și Directoratului C.E.Oltenia că trebuie să trimită urgent Corpul de Control și să îi facă dreptate colegului nostru !

Menționez că Grădinaru Dumitru este membru de sindicat la SMEO, dar pentru că a îndrăznit să își depună dosarul în același concurs cu Chera Ion, cumnatul lui Gabriel Căldărușe și alți piloși cu „ochi albastri și cu părul creț”, s-au făcut presiuni enorme asupra lui ! ȘI dacă într-un final nu au reușit să îl determine să își retragă dosarul, iată că nu au ezitat să facă un abuz în serviciu !

Avertizez pe această cale că dacă nu i se va face dreptate colegului nostru, Grădinaru Dumitru, voi merge personal și voi fece plângere penală pentru abuz în serviciu, împotriva celor care au îndrăznit să îl umilească pe acest om !

P.s Regret că trebuie să recurg la modul acesta de a face cunoscut acest abuz în serviciu, dar consider că este necesar ca opinia publică să afle cum și în ce fel, se petrec astfel de TÂLHĂRII !”, potrivit unei postări a liderului de sindicat Manu Tomescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com