Ciurel: Din bugetul CEO sunt finanţate amante şi amanţi

Bugetul Complexului Energetic Oltenia ar finanţa amantele directorilor şi amanţii directoarelor. Este opinia unui fost şef din Complexul Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, care descrie mecanismul de finanţare pe blogul personal, supărat că sportul nu mai este susţinut de Complexul Energetic Oltenia.

„La 300 de lei pe MWh pentru CEO era un nimic 2 milioane de euro. S-au batut peste tot cu pumnul in piept ca au profit. Ce-ar fi fost daca dinm profitul ala mergea un picut si la sport? UN NIMIC. Producția pe 15 ore din 8700 cat are anul. Cam 0,15% din producție. Amantele directorilor  costa CEO azi cu mult mai mult (zic de directorii ai mari, ca daca am aloca la sport banii pe care CEO ii cheltuie cu toate amantele si amanții, ca sa fim politic corect, am fi Real Madrid). Deplasări in stațiuni , mese, chefuri, cumpărături, zile de naștere achitate de prestatori care umfla după aia devizele, etc. Iar acuma moda e cu doua sau trei chiar, haremuri variabile si variate funcție de venitul aparținătorului.

CEO ar putea da ceva înapoi comunității in acest fel, susținând legal sportul, un pic din ce i-a luat. Aprigii noștri deputați si senatori au uitat complet , o sa-si aducă aminte cu 6 luni înainte de alegeri când o sa promită iar si iar. Campionatul o sa-l ia Sepsi iar Cupa o va câștiga Chichireazda aia din liga a saisipea  care deja a scos-o pe Dinamo, pana la urma. In loc de Pandurii vor veni Husarii. Cele 5-6 echipe din Ardeal se vor înscrie in campionatul Ungariei, e chestie de timp. Si nu doar la fotbal ( in presa oficiala germana scrie ca Romania a anexat ținutul unguresc Transilvania)..

Pentru ca suntem conduși de IMBECILI.”, potrivit lui Laurenţiu Ciurel, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com