Cine va face scut în jurul lui Boza, dacă va fi schimbat!?

Întrebarea care se pune în rândul mişcării sindicale din Complexul Energetic Oltenia este cine va face scut în jurul managerului Sorinel Boza, dacă se va propune schimbarea din funcţie a acestuia. Desigur că trebuie văzut mai înainte de toate cu cine va fi înlocuit Sorin Boza, dacă Ministerul va ajunge la această concluzie, că se impune o schimbare de manager.

Unii chiar doresc plecarea lui Boza

Cine va ieşi în stradă pentru a-l susţine pe Sorin Boza, dacă acestuia i se va cere capul? Boza a avut grijă de toţi sindicaliştii de când a venit preşedinte peste Directoratul companiei. Numai cine nu a vrut, dintre lideri, nu a fost ajutat să devină salariat al companiei sau subordonat al managerului general. Faptul că unii doresc schimbarea lui Boza nu ar trebui să îl mire pe managerul CEO, având în vedere că nu a apucat să cunoască toate grupurile de interese din companie şi nu se ştie pe cine a călcat pe bătături când a luat anumite decizii.

Cert este că unele grupuri erau conectate la bugetul Complexului Energetic Oltenia şi şi-au văzut în pericol pungile cu bani. Ori nu a ştiut cu cine se pune ori a intrat conştient într-o luptă extremă. Mulţi au pierit de pe scaunul de şef al CEO, indiferent de greutate. Vor ieşi sindicatele din FNME în stradă dacă manager va fi numit Constantin Bălăşoiu? Aceasta este întrebarea.

2 comentarii la „Cine va face scut în jurul lui Boza, dacă va fi schimbat!?

 • 12 decembrie 2017 la 16:43
  Legătură permanentă

  Oare merita? A venit si el pe o filiera care nu mai poate sa-l sustina, motiv pentru care incearca sa satisfaca pe toata lumea: PSD, ALDE, prieteni, clienti…… . Trebuie sa-i multumesca pe toti pentru a mai rezista un pic la carma CEO, nu? Ma uit la indivizii ce fac parte din conducerea CEO si a sucursalelor si ma intreb, cum au fost selectionati!

  Răspunde
 • 27 ianuarie 2018 la 22:09
  Legătură permanentă

  Jocul piramidal/” Piramida” in varful acesteia este un punct important al „Organigramei”, unde de regula este GENERALUL. Daca se aplica regula infiintata Caritas, nu merge.Atentie la forma aleasa, fondul problemei ramane ” paste iarba care o cunosti”, alfel se isca probleme.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com