Boza, dezamăgit de cât de mulţi îl vor plecat de la CEO

Potrivit unor surse din cadrul Complexului Energetic Oltenia(CEO), managerul companiei Sorinel Boza nu şi-a ascuns recent dezamăgirea faţă de modul în care în spaţiul public se propagă mesaje care vorbesc despre plecarea sa iminentă de la Complexul Energetic Oltenia. Sorinel Boza a dat de înţeles că a lucrat la multe companii din ţară şi din străinătate, însă nicăriei nu a găsit atâta încrâncenare pentru funcţii şi atât de multe jocuri de putere în cadrul unei companii.

Lupta se duce şi în planul politic

În momentul de faţă, lupta pro sau contra Boza se duce pe trei planuri. Este vorba de un plan intern care vizează grupuri din Complexului Energetic Oltenia. Al doilea plan este cel politic. Interese politice gravitează în jurul Complexului Energetic Oltenia, încă o vacă strategică de muls şi o monedă de schimb şi negociere în plan politic. De asemenea, grupurile de interese din domeniul economic iau parte la bătălia respectivă. Toate cele trei grupuri amintite se întrepătrund şi au direct sau indirect legătură unele cu altele.

One thought on “Boza, dezamăgit de cât de mulţi îl vor plecat de la CEO

  • 12 decembrie 2017 la 16:27
    Legătură permanentă

    Dar cat ai contribuit la aducerea in Directorat a doi specialisti de carton? Sau ti-au fost impusi politic? Nu te vaita!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com