Cine pune capăt scandalurilor din Spitalul Judeţean?

Cine va pune capăt scandalurilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu? Ministerul Sănătăţii sau Consiliul Judeţean. Un lucru este cert: Gigel Capotă nu îşi va da demisia, în urma scandalurilor din ultima lună şi care macină unitatea medicală.

S-a cerut şi demisia managerului a cărui fiică vitregă a fost direct implicată într-unul din scandaluri. Consiliul Judeţean Gorj, administratorul unităţii medicale, va trimite Comisie de anchetă la spital şi Corpul de Control al ministrului Sănătăţii este aşteptat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Scandal pe pâine

Nici poliţiştii nu au stat deoparte, având în vedere filmarea de la Secţia psihiatrie şi au început o verificare. Mai este şi scandalul cu medicul care a refuzat să trateze o pacientă. Între timp, bătrâna a murit. Mesajul este îngrozitor când un medic refuză să trateze un pacient, mai ales din motive salariale.

Mai sunt şi alte decese în ultima lună, produse tot în cadrul Spitalului Judeţean, şi pe care managerii au încercat să le justifice. În general, spitalul este ultima redută în lupta cu moartea. Se merge cu speranţă şi cu încredere. Cele două elemente au început să pălească în momentul de faţă. Cine rupe pisica în două?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com