Cazare Cantine Motru îşi închide momentan porţile

Unitatea de Cazare Cantine Motru va concedia toţi angajaţii. Este vorba de 22 de persoane care erau angrenate în serviciile de preparare şi servire a mesei calde pentru minerii din zona Motru. Este vorba de carierele Lupoaia şi Roşiuţa şi ELCFU Motru. Conducerea Cazare Cantine Motru a trimis deja o notificare Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj: „Am primit o notificare de la această societate. Este singura din ultima perioadă. Vor disponibiliza tot personalul pentru că li s-a încheiat contractul pentru prepararea şi servirea hranei calde la carierele din zona Motru. .Am oferit servicii de preconcediere, dar avem semnale că muncitorii vor putea fi preluaţi de o altă societate”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Sute de mineri servesc masa caldă

Complexul Energetic Oltenia va continua să ofere servicii de masă caldă. Angajaţii din cadrul EMC şi ELCFU Motru vor beneficia în continuare de servicii de masă caldă. Complexul Energetic Oltenia achiziţionează servicii de pregătire şi servire masă caldă şi masă rece pentu salariaţii EMC Motru şi ELCFU Motru.Este vorba de un contract împărţit pe două loturi. Primul lot este de peste 867.000 de lei pentru EMC Motru, exclusiv pentru servicii de masă caldă

Masă caldă şi rece pentru ELCFU

Al doilea lot pentru ELCFU Motru conţine servicii de masă caldă şi masă rece. Licitaţia pentru atribuirea contractului este programată pe 19 martie cu ofertă finală pe 20 aprilie, în funcţie de ce se va stabili pe 19 martie. Contractul se va încheia pentru perioada 1 aprilie – 31 decembrie 2018. În momentul de faţă mai există în Complexul Energetic Oltenia peste 600 de angajaţi care beneficiază de servicii de masă caldă. Este posibil ca societatea Cazare Cantine să îşi reia activitatea, dacă va participa şi câştiga licitaţia organizată de CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com