Deputatul Dan Vâlceanu reclamă că a primit interzis în carierele CEO

Liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu, a declarat în conferinţa de presă a partidului că a solicitat printr-o adresă permisiunea de a vizita carierele miniere din Complexul Energetic Oltenia. Conducerea companiei i-a transmis că nu este posibil acest lucru, motivând că la companie nu se face politică şi complexul se supune pieţei de energie.

Vâlceanu susţine că doreşte să meargă în cariere pentru a discuta cu oamenii, să găsească soluţii la problemele din subunităţi, pentru a le pune în practică la nivel legislativ. Deputatul mai susţine că Sorin Boza, managerul CEO, îi interzice intrarea în cariere pentru că nu se face politică în companie, însă el(Boza) a participat la întâlnirea organizată de PSD Gorj la Motru.

Va sesiza Comisia de industrii din Camera Deputaţilor

Nemulţumit că nu i s-a permis intrarea în carierele miniere, deputatul Dan Vâlceanu a anunţat că va sesiza Comisia de industrii din Camera Deputaţilor pentru ca o comisie să se deplaseze la CEO pentru a verifica modul în care sunt respectate drepturile salariaţilor, modul în care au fost acordate clasele de salarizare şi cum s-au făcut angajări. Dan Vâlceanu i-a solicitat lui Sorin Boza o întâlnire, tot la Motru, cu acelaşi persoane care au participat la şedinţa organizată de PSD Gorj.

Despre deputatul liberal s-a vehiculat în zona PSD-ALDE că s-ar fi aflat în spatele protestelor de la Cariera Jilţ Nord. Parlamentarul a respins însă o asemenea ipoteză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com