Cât vrea să plătească CEO pe transportul salariaţilor din EMC Motru

Complexul Energetic Oltenia(CEO) a alocat fondurile necesare pentru transportul salariaţilor de la domiciliul la locul de muncă şi retur la Exploatarea Minieră de Cariere din Motru.Bugetul pentru anul viitor este de peste 6 milioane de lei. Este vorba de peste 2.000 de angajaţi care vor beneficia de pe urma serviciilor de închiriere a autobuzelor. Serviciile de transport sunt prevăzute în contractul colectiv de muncă şi pentru subunităţile din Motru.

Două loturi şi 24 de trasee

„Inchiriere de vehicule de transport persoanede la domiciliu la locul de munca si retur pentru carierele EMC Motru, vehicule ce vor efectua transportul pe 24 trasee, împartite in 2 loturi.

Cerinta nr. 1 – Lista principalelor servicii prestate care acopera cel mult ultimii 3 ani.Se vor declara pe propria raspundere serviciile similare din ultimii trei ani, realizate la data procedurii de achizitie. Ofertantul trebuie sa demonstreze ca a mai prestat servicii de închiriere autobuze si autocare cu sofer. Nivelul experientei similare trebuie sa fie realizat prin însumarea valorilor serviciilor similare, la nivelul unui contract sau mai multor contracte, in valoare cumulata de minimum: – 2.450.000,00 lei pentru lot 1 – 590.000,00 lei pentru lot 2 Cuantumul valoric al experientei similare se raporteaza la valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent corespunzator fiecarui lot. În procesul de verificare a capacitatii tehnice, autoritatea contractanta va verifica urmatoarele aspecte: starea tehnica, dotarea si corespondenta caracteristicilor tehnice cu cerintele caietului de sarcini pentru întregul parc de autobuze (microbuze) ofertate. Se va completa in DUAE daca pentru serviciile care urmeaza sa fie prestate operatorul economic va permite efectuarea de verificari ale capacitatii tehnice a parcurilor de vehicule propuse prin oferta. Cerinta nr.3 – Informatii privind subcontractarea, daca este cazul”, potrivit CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com