Vezi cine va deveni Doctor Honoris Causa al UCB

Senatul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prin Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației al universității, organizează în data de 24.11.2017, începând cu ora 10,00, CONFERINȚA ŞTIINŢIFICĂ INTERNAŢIONALĂ  Criza demografică şi pericolul  pierderii identităţii naţionale. Participă cu lucrări științifice universitari și academicieni din România și Republica Moldova.

Invitatul special al conferinței este academicianul  Ion GUCEAC – vicepreşedintele Academiei de Ştiințe a Republicii  Moldova.

Lucrările conferinței se vor desfășura pe trei secțiuni.

1.Demografia, dezvoltarea umană şi identitatea – perspective istorice şi sociologice

2.Impactul crizei demografice asupra condiţiei umane

3.Politici legislative în domeniul demografic

Cu această ocazie se va decerna titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu domnului prof. univ. dr. Mircea Beuran, președintele Senatului Universității de Medicină și Farmacie  „Carol Davila”  București – în data de 24.11.2017 ora 12,00 – și domnului prof. univ. dr. Gheorghe Avornic, rectorul  Universității ,,Constantin Stere”  din Chişinău, Republica Moldova ( președinte al Uniunii Juriștilor din Republica  Moldova și vicepreședinte al Uniunii Internaționale a Juriștilor) – în data de 25.11. 2017, ora 12,00.

Desfășurarea lucrărilor în plen ale Conferinței și ceremonia de decernare a înaltului titlu de DOCTOR HONORIS CAUSA vor avea loc în  sala „Horaţiu Mălăele” din clădirea centrală a Complexului Studențesc Debarcader (str. Tineretului nr. 4 din Târgu-Jiu) în zilele de 24 și 25 noiembrie 2017, între orele 10,00 – 13,00.

…………………………

Foto: ciurel, boza

Minerit secundar

Specialistul Ciurel concediat, amatorul în energie Boza premiat! Încurcate sunt căile energeticii, dar mai clare ale profitului.

Specialiştii în energie nu mai înţeleg nimic din ce se petrece în domeniu. Este vorba de activitatea Complexului Energetic Oltenia care, de la pierderi de mii de miliarde, a ajuns la profit anul acesta. Deşi este specialist în energie, fostul manager al CEO, Laurenţiu Ciurel, a fost dat afară de la companie pentru pierderi.În contrapartidă, deşi nu are legătură cu domeniul, Sorinel Boza, actualul preşedinte al Directoratului CEO, a fost premiat pentru rezultate, la o gală organizată în Bucureşti de Grupul de presă Bursa.

Ce spune CEO

„Grupul de presa Bursa a organizat, in data de 21 noiembrie 2017, Gala „Deceniul European din Centenarul Romaniei”, eveniment de bilant dupa 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. In cadrul galei care s-a desfasurat cu sprijinul Comisiei pentru buget, finante si banci din cadrul Camerei Deputatilor, au avut loc decernari de premii, Complexul Energetic Oltenia fiind una dintre companiile laureate. Apreciind activitatea desfasurata in acest an si rezultatele inregistrate de companie ce au reprezentat un salt remarcabil fata de cele obtinute in anii anteriori, organizatorii au acordat d-lui Sorinel Boza, presedinte al Directoratului CE Oltenia, premiul pentru management profesionist. La Gala-Bursa au participat personalitati ale mediului de afaceri, ministri, ambasadori, reprezentanti ai autoritatilor publice, bancheri, consultanti, mass-media si au fost acordate 24 de premii”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com