Cârciumaru s-a săturat ca Weber să facă pe şeful în PSD Gorj

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, s-a săturat să tot fie mâna moartă în partid şi a decis să nu îl mai lase pe Mihai Weber să tot facă mutări pe tabla de şah a social-democraţilor. Weber a lăsat de multe ori senzaţia că el este şeful şi că Florin Cârciumaru a început să fie mai mult un preşedinte decorativ sau onorific, întrucât pâinea, cuţitul şi influenţa ar fi la deputat.

Cârciumaru a făcut prima mutare contra lui Weber

Preşedintele PSD Gorj a făcut joi prima mutare împotriva lui Weber şi i-a tăiat elanul izvorât din dorinţa de a se vedea şef al organizaţiei judeţene. Cârciumaru a spus că nu sunt valabile criteriile propuse de Weber pentru alegerea candidatului PSD la Primăria Târgu Jiu, adică 40 de ani şi cu un CV impecabil.

Şi mulţi ar spune cum ar putea să îl domine Cârciumaru pe Weber pentru că deputatul îi este superior la aproape toate capitolele: financiar, relaţia cu Dragnea, tinereţe, influenţă, etc. Aproape la toate, dar nu şi la cel decisiv. Atu-ul lui Cârciumaru sunt procentele din sondaje unde îi este superior lui Weber şi la acest capitol îl poate clar controla pe preşedintele executiv al PSD Gorj. Problema este ca PSD să găsească un candidat nu doar superior în sondaje lui Marcel Romanescu, ci şi lui Florin Cârciumaru. Acela ar putea fi şi viitorul preşedinte al PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com