APEL UMANITAR! Salvaţi viaţa unui angajat al CEO! Luptă contracronometru!

Dragi prieteni,

Sindicatul Liber EMC Roșia vă solicita să acordați câteva clipe acestui mesaj, în care vă strigă glasul disperat al unui coleg din Complexul Energetic Oltenia.

El se numește Stavaru Florinel, lucrează in CE Oltenia ca inginer, ocupând funcția de adjunct sef Cariera Roșia, și locuiește in Tg-Jiu Jud. Gorj, in urma cu cateva luni simțindu-se slăbit și fiind internat la INSTITUTUL CLINIC FUNDENI, unde a fost diagnosticat cu tumora maligna a rinichiului stâng in urma căreia rinichiul a fost extirpat .

Din păcate, rezultatul analizelor in urma operației nu a ieșit cum ar fi trebuit si necesita un tratament foarte costisitor in continuare, diagnosticat cu Eco CT, cu nodul pulmonar UD de circa 2 cm cu aspect incert. Familia acestuia neavând banii necesari acetui tratament.

Noi, toți, îl putem ajuta sa stânga banii necesari tratamentului. Suntem siguri că în viață faptele bune sunt răsplătite, iar un gest făcut din tot sufletul aduce întotdeauna un sentiment de bucurie unic. Dăruind, îți oferi ție șansa de a fi un om mai bun!

Contul deschis pe numele Stavaru Florinel este:

RON: IBAN

RO16INGB0000999907928724

deschis la ING Bank.

Titular de cont este Stavaru Florinel.

„Împarte-ţi pâinea cu cel flămând şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acoperă-l şi nu întoarce spatele, semenului tău !” (Isaia 58:7)

Vă mulţumim foarte mult, dragi prieteni!

Fiţi binecuvântaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com