Şi totuşi Marian Rotaru încă mai e în funcţie!? Femeia de serviciu a spus ADEVĂRUL şi îl înfundă pe Rotaru

Directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu Jiu, Marian Rotaru, s-a făcut din nou de râsul oraşului, al judeţului şi al ţării. Aşa cum era şi normal pe undeva. Normal pentru că a mai făcut şi altele şi a fost ţinut în braţe de şefi din instituţie. De data aceasta, povestea cu pedichiura realizată de femeia de serviciu va intra în legendă. Poate că Marian Rotaru îşi va aduce şi un jacuzzi la locul de muncă, pentru că trebuie să se relaxeze după orele istovitoare de program. În sticluţa cu ojă de pe birou, nu era ojă, ci un ulei special. Probabil, dacă este frecată, sticluţa respectivă un fel de Lampă a lui Rotaru din ea iese spiritul care îţi îndeplineşte orice dorinţă. Data viitoare, femeia de serviciu să fie o blondă în bichini.

„Am o gută de 7-8 ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele“, a declarat Marian Rotaru.

Ce a declarat femeia de serviciu:

„Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu…Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”, a precizat, pentru MEDIAFAX, femeia din Târgu-Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com