„Zilele Carierei” la UCB

În perioada 27-29.10.2021, la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se desfășoară proiectul ,,Zilele Carierei în UCB”.
Evenimentul este destinat elevilor, studenților, absolvenților precum și instituțiilor publice, autorităților și companiilor care doresc să le ofere acestora oportunități de carieră. Sunt  vizate activități de consiliere și orientare în carieră, prezentări ale unor companii precum și dezbateri în cadrul cărora vor fi prezentate cerințele potențialilor angajatori privind competențele care facilitează accesul spre cariera vizată.
Zilele Carierei în UCB reprezintă doar una din activitățile pe care Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu și le-a propus în cadrul proiectului „Consiliere și sprijin pentru accesul la studii universitare, reducerea abandonului școlar și dezvoltarea carierei” – CNFIS-FDI-2021-0408. Proiectul este finanțat de Ministerul Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, domeniul 1: Creșterea echității sociale, în vederea incluziunii sociale și sporirea accesului la învățământul superior, corelarea ofertei educaționale cu cererea pieței muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com