Ziua mondială a persoanelor cu dizabilităţi – Pompierii au mers la Centrul de recuperare a persoanelor cu dizabilităţi din Târgu-Jiu

În contextul Zilei mondiale a persoanelor cu dizabilităţi, marcată în fiecare an în data de 03 decembrie, instituţia noastră a fost onorată să primească invitaţia Centrului de recuperare a persoanelor cu dizabilităţi din Târgu-Jiu, pentru a prezenta atât copiilor, cât şi adulţilor, o parte din tehnica de intervenţie utilizată de salvatorii profesionişti, precum şi câteva măsuri şi reguli de comportare în diferite situaţii de urgenţă.

„Încă de la sosirea noastră, Narcis – un tânăr domn de 5 anişori, a luat rolul liderului echipei de cercetare a tehnicii de intervenţie şi a supus echipajul nostru la un interviu despre toate funcţiile autospecialei de pompieri. S-a arătat foarte interesat de această meserie, iar ca răsplată pentru răspunsurile primite ne-a recitat poezii, ne-a cântat şi ne-a dansat. Din păcate, la finalul  activităţii ne-a spus că vrea să se facă bucătar, nu pompier! Dragul nostru Narcis, îţi dorim să creşti mare şi să ai drum lin în viaţă, indiferent de cariera pe care ţi-o vei alege!”, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com