Votează azi consilierii locali cumpărarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu?

Consilierii locali din Târgu Jiu sunt convocaţi miercuri de la ora 15,00 într-o şedinţă „de îndată” a cărei principală temă este aprobarea participării primăriei la licitaţia privind cumpărarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Imobilul a fost scos la licitaţie încă de anul trecut pentru suma de 8,7 milioane de lei. Nimeni nu s-a înghesuit până acum la termenele anunţate de firma de lichidare judiciară. Primăria Târgu Jiu a decis să se înscrie la licitaţiade pe 2 aprilie cu suma de peste 4 milioane de lei, din care jumătate reprezintă o creanţă pe care municipalitatea o are de recuperat de la fundaţia care a administrat Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Rămâne de văzut dacă aleşii locali vor fi de acord cu participarea la licitaţie.

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Târgu Jiu la procedura de licitație organizată de CONSULTING COMPANY IPURL pentru vânzarea imobilului-construcție „Casa de Cultură a Sindicatelor” Târgu Jiu .
  2. Proiect de hotărâre privind înlocuirea Anexei la H.C.L. nr. 73/26.02.2018 privind aprobarea scutirii la plata impozitului pe clădire și terenul ocupat, aferent clădirii de domiciliu, pentru contribuabilii care au venituri lunare brute sub nivelul sumei de 600 le, ori constau în exclusivitate din indemnizația de șomaj sau ajutor social.
  1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de eliberare a autorizației și a acordului de funcționare pentru desfășurarea activităților comerciale în Municipiul Târgu Jiu, aprobat prin H.C.L. nr. 64/26.02.2018.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de asociere în participațiune nr. 9.145/14.03.2008, încheiat cu S.C. MEDIA VIDEO CENTER S.R.L
  3. DIVERSE.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com