Vidanje din fonduri europene pentru Aparegio

Aparegio Gorj  continuă seria achizițiilor din cadrul PROIECTULUI REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ SI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚUL GORJ. Astăzi, în parcul auto al operatorului au ajuns 2 autospeciale  vidanjă, 2 autocurățitoare-mașini de curățire și spălare canale și  8 obturatoare. Utilajele și echipamentele vor fi repartizate Centrelor de Exploatare și Distribuție din cadrul societății cu cel mai mare număr de utilizatori, respectiv Târgu-Jiu, Motru și Rovinari.

Lotul de astăzi completează  tranșa livrată la sfârșitului lunii august atunci când pe porțile operatorului au intrat alte 9 buldoexcavoatoare și un autovehicul.

In etapa a treia, în luna noiembrie, vor fi livrate și restul utilajelor achiziționate prin contract: 3 autospeciale combinate și  autolaboratoarele pentru inspecție video și depistare pierderi în rețele.

Investiția face parte din  contractul de furnizare “CF1: ACHIZIȚIE VEHICULE INTREȚINERE REȚEA”, incheiat cu SC GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS SRL in luna ianuarie2021, cu valoarea de 12.205.680,0 lei, fara TVA.

Finanțarea este asigurată prin  PROIECTULUI REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚUL GORJ, cod SMIS 144635 de următoarea schemă de cofinanțare: 6% din costurile eligibile de către SC APAREGIO  GORJ SA iar restul de 94% se împarte între bugetele locale ale unităților teritorial-administrative beneficiare (2%), Fondul de Coeziune al  Uniunii Europene (85%) si bugetul de stat (13%)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com