Un pistolar din Cărbuneşti, reţinut de poliţie pentru mai multe fapte de violenţă

La data de 5 noiembrie a.c., Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată de un gestionar din cadrul unei unități de alimentație publică de pe raza localității, cu privire la faptul că în fața localului are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că un bărbat de 32 de ani, din orașul Târgu-Cărbuneşti, aflându-se în faţa unui local, în urma unui conflict spontan, a agresat și a ameninţat două persoane și a tulburat ordinea şi liniştea publică. Totodată, în urma unei percheziţii domiciliare, la locuinţa bărbatului a fost identificat un pistol calibru 6,35 mm.

La data de 23 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat în dosar, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.(comunicat IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com